Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

31.1.15
0
Prečítala som si článok s názvom Rača podala k projektu Vin Vin sériu pripomienok. Taký istý je aj na Račanwebe, ale s ostrejším, nadpisom: Rača nesúhlasí s projektom Vin Vin... tam sa pod neho podpisuje JANO, teda p. Bednarič. V oficiálnych novinách je podpísaná zs, teda Zuzana Slahučková... Je to písané fakt pre ľudí, ktorí čítajú len nadpisy... obsah ma mimoriadne sklamal.

Začínam rozmýšľať nad tým, akú úlohu v mestskej časti má taký radový poslanec... fakt len formálnu? Ak je to tak, je potrebné to zmeniť! Veď to nie je normálne, aby stavebná komisia dostala materiály k Vin Vin len cca 28 hodín pred stretnutím, následne sa tam priamo na komisiu dovalia traja zástupcovia investora, urobia Vám 15-minútovú prezentáciu a dozviete sa, že už so starostom rokovali... Následne ticho... Z diskusie a reakcií, ktoré poslanci prezentovali na tom rýchlom prezentovaní bolo zrejmé, že majú veľa pripomienok. Myslím si, že tak ako ja, očakávali širšiu diskusiu bez časového tlaku. Ja osobne som si myslela, že starosta zvolá k projektu extra sedenie, z ktorého vzíde naše spoločné stanovisko... Jediný, kto sa podujal zhrnúť jasné pripomienky a odborné stanovisko a dať ich do podoby, ktorá má hlavu aj pätu, bol Michal Drotován. On asi vedel, že žiadne spoločné rozhodovanie nehrozí.

Článok ma šokuje... a už chápem, prečo sa starosta nepodpísal pod pripomienky, ktoré podpisovali ľudia v NKD, hoci prišiel a na Račanoch napísal, že toto sú veci, ktoré by nás mohli spájať... Uverila som a preto napriek chorobe som sa s občanmi v stredu 28. 1. stretla v NKD, kde som mala pre nich predtlačené pripomienky vypracované Michalom Drotovánom. 28. januára občania píšu svoje pripomienky a 29. sa dozvedia, že starosta asi o ne nestojí... alebo aj o nich?

Monika Luknárová
poslankyňa MZ za obvod Rača


Novší príspevok
starší príspevok
(zobrazuje sa najstarší príspevok)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára